30 Mayıs 2014 Cuma

Kitap Tavsiyeleri (Paradokya) -Bonus 1



















Merhaba arkadaşlar.Bundan sonra artık kitap tanıtımı da yapacağım umarım hoşunuza gider.

   Bugünkü kitabımız Paradokya. Benim çok severek okuduğum bir kitap.Yanınıza bir kitap alacaksın deselerdi bu kitabı alırdım.Tabi bu seri halinde 2 adet serisi var.İlerde de 3.sü çıkacağını söylüyorlar.

   Aldığınızda büyük bir ihtimal bir solukta okuyacağınız bir kitap olduğunu söyleyebilirim.Kitap Türk yazar tarafından Cem Gülbent yazmıştır.Türk olduğu için gurur duyuyorum.Çünkü böyle kurgu macera kitabı bu kadar olabilirdi.6.SINIF-LİSE 2 seviyesinde bir kitap.

    Kitapta anlatılan kısaca paradokya adlı bir oyun var.Bu oyunda sana tehlikeli görevler veriliyor.Eğer bu görevleri geçemezsen ölüyorsun.3 kişi giriyor bu oyuna ve birbirlerinin oyunu bağlantılı oluyor.Mesela birisi amazon ormanların dayken biri Dubai dayken birden buluşabiliyorlar.

1. SERİSİ=15 TL FAKAT 12 TL YE ALABİLİYORSUNUZ.
2.SERİSİ=13,50 TL FAKAT 11 TL YE ALABİLİYORSUNUZ.

   Kitabın kaliteli olduğunu şuradan da anlayabiliriz.1. serisi 10. baskısını almış.Yani bu kitabın fazla tutuuğunu gösterir.Eğer bir kitap arıyorsanız mutlaka ''Paradokya''ya bakmalısınız. :)





2 yorum:

  1. Elinizdeki kitaplardan mavi olanı 2. kitap kırmızı olanı ise 1. kitaptır. İlk kitap beyaz ve diğerlerine göre biraz daha incedir :) Severek okuduğum bir seridir Paradokya serisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok hoşuma giderek okuduğum bir kitap :) etkileyici kurguya sahip

      Sil