1 Haziran 2014 Pazar

Başarı Hikayeleri -1

   Merhaba arkadaşlar.
Sizleri harekete geçirecek,ilham verecek başarı hikayeleri yazımda 1. bölümdeyiz.Bu başarı hikayelerini okudukça bana da ilham geliyor.Hatta biliyor musunuz? Bir başarı öyküsünü okuduğum için bu blogu kurdum. :)

   Fakir olabilirsin,yeteneksiz olabilirsin,bir işi beceremiyor olabilirsin,gerekli yatırım yapacak gerekli işi yapacak gücün olmayabilir fakat bunlar takma kafana sadece şunu bil Dünyada ki en güçlü zeki varlık sensin çalıştıkça,istedikçe elbet bir yolunu bulursun.Hiçbir şey imkansız değildir!!!

   - WALT DISNEY'İN BAŞARI ÖYKÜSÜ-



   Walt Disney çok fakir bir aileden geliyordu.O kadar fakirlerdi ki karınlarını doyuracak paraları bile yoktu.Annesinin tek umudu Walt Disney di fakat  Walt Disney'in bir işi dahi yoktu sadece geçici işlerde çalışıyordu.Walt Disney'in babası da hastaydı bu ilerledi ve en sonunda ölmüştü.Walt Disney babasının ölümünden kendini sorumlu tutuyordu çünkü eve bir ekmek dahi getirememişti.
    Gözüne çarpan bir ilandan esinlenerek bedava sanat kursuna yazıldı.Çizimini geliştirdi.Bazı ajanslara minik çizgi kahramanlar çiziyordu fakat bir türlü para kazanamıyordu.Kaç işe girdi hepsinde başarısız oldu.
   Geceleri bir miktar para kazanmak için çalıştığı depoda bir fare gördü.Artık her gün onu dakikalarca seyrediyor.Ona ekmek kırıntıları veriyordu.O günlerden birinde Disney'e ilham geldi ve o fareyi orada çiziverdi.Dünyaca ünlü Mickey Mouse o gece sayesinde oldu.Artık Walt Disney zengin biri oldu.

0 yorum to “Başarı Hikayeleri -1”

Yorum Gönder